Locatie

Locatie en Bereikbaarheid

Het appartement is gelegen te:


8400 Oostende

Van Iseghemlaan 4

1e verdieping


Met de wagen


Vanuit Antwerpen of Brussel volg de E40 richting Oostende, tot aan de rotonde.

Ga rechtdoor richting centrum, via de Verenigde natieslaan (opgelet flitspalen). Blijf deze volgen tot aan de volgende rotonde thv de Mercator.

Ga wederom rechtdoor langs de mercator, de Leopold II laan in. Deze laan volgen tot aan het casino. Sla hier rechts af de Van Iseghemlaan in. Volg tot op het einde (nr 4 aan de rechterkant).


Parkeren


Gratis parkeren kan achter het station of aan het Koninginnehof en de maritieme school.

Op een site vlakbij het Station is er een nieuw randparkeerterrein. De parking is bereikbaar via de Camerlinckstraat en is gratis toegankelijk (20 min wandelen).

De parking wordt aangekondigd via diverse invalswegen van de stad. Het terrein bevindt zich vlakbij het Station en is 24/24 uur beschikbaar. De toegang is gratis.

Let wel, enkel personenwagens  worden toegelaten.


Het nieuwe randparkeerterrein is geopend tijdens de maanden juli en augustus 2015. De hoofdingang (Camerlinkstraat) is doorlopend geopend. De voetgangersingang (via het Station) is open van 10.00 tot 22.00 uur.

Verder kan je ook gratis parkeren aan de randparking maria-Hendrikapark en maritieme school (locatie Graaf de smet de Naeyerlaan en Mercatorlaan).


Overal in het centrum is het betalend parkeren.


Via het spoor


Het appartement is op 15min wandelafstand gelegen van het station.